Presentaties door Leokas Creative

 

In de combinatiezaal Van der Burchzaal/ van Bylandtzaal vindt u de verkoop en presentatie stand van Leokas Creative. Naast de verkoop van Silhouette en Brother machines en accessoire, snijfolies zoals Flex- Flock- glitter- en stickerfolies, SCAL software, Hittepersen en sublimatieartikelen, worden er 3 presentaties gegeven (tijden volgen nog):

 

11.00 uur: Borduursoftware:

De multi format software Premier+2 heeft vele mooie mogelijkheden, in deze presentatie belichten we hier een groot aantal van, waaronder het digitaliseren van een afbeelding naar een borduurpatroon en wat de mogelijkheden zijn van binnen de software. Tijdens en na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen.

12.00 uur: Snijplotters en Sublimatie (ScanNcut / Cameo / Sawgrass):

Wat zijn de mogelijkheden van een Snijplotter, wat is sublimatie en welke verschillen in de merken zijn belangrijk. Tijdens de presentatie vertellen we over de mogelijkheden van de machines, maar laten we ook een groot aantal voorbeelden zien, om u een goede indruk van de verschillende projectmogelijkheden te geven. Want de toepassingsmogelijkheden van deze machines zijn heel groot.

13.00 uur: Snijsoftware (Sure Cuts a Lot – SCAL):

De merkonafhankelijke software Sure Cuts a Lot (SCAL) geeft de mogelijkheid in het maken van snijpatronen, met of zonder een afbeelding. Naast het omzetten van een patroon, beschikt SCAL ook over een groot aantal ingebouwde functies, die het aanpassen van een patroon nog makkelijker maken. Tijdens en na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen.

Tussen de presentaties door kunt u Leontine of één van uw collega’s uiteraard ook aanspreken! Dit voor uitleg over het uitgebreide lesprogramma, artikelen en het beantwoorden van uw vragen.